The husband’s crystal curtain is used to do a partition to keep the entire space interval and save the space and money

0 Comments

This design case is mainly based on young, brisk design orientation. The rationalization of the overall architectural pattern reduces the amount of project volume of the overall transformation. The integration of the overall customer restaurant enables each space to be as possession as possible.The division is to use the advantages of the original building to highlight the atmosphere and lively space, and reflect the lightness and vitality of the space with the simple shape.

Decoration method: full packaging decoration

Decoration style: modern minimalist

Community apartment: 130 square meters, three rooms and two halls

老公用水晶帘来做隔断使整个空间隔而不断,把空间和钱都省了

Decoration cost 100,000

老公用水晶帘来做隔断使整个空间隔而不断,把空间和钱都省了

Designer: Ren Shuaijie

Porch decoration, make simple and round door holes to reflect the perfect structure of the original apartment, focus

老公用水晶帘来做隔断使整个空间隔而不断,把空间和钱都省了

Decoration of the guest dining room, the crystal curtain is made of a partition to make the entire space interval and keep constantly

The use of living room decoration, gypsum board and wallpaper highlights the clear overall decoration

老公用水晶帘来做隔断使整个空间隔而不断,把空间和钱都省了

bedroom

老公用水晶帘来做隔断使整个空间隔而不断,把空间和钱都省了

Plane layout plan

Master bedroom

Click to follow the top article to understand the renovation quotation and make an appointment for the designer of this case

Service scope: Henan, Beijing, Shanghai, Hangzhou, Huzhou, Hefei, Fuzhou, Jiangmen, Jinan